• Aktivitetspulje til kulturaktiviteter åbner for ansøgninger den 30. september

  Slots- og Kulturstyrelsen har meddelt, at aktivitetspuljen åbner for ansøgninger fra i morgen den 30. september. Puljen giver tilskud til, at nye eller allerede planlagte publikumsrettede kulturaktiviteter kan gennemføres under hensyntagen til COVID-19-restriktioner og -retningslinjer, for eksempel med reduceret publikumskapacitet. Aktiviteterne skal afvikles i perioden fra og med den 1. september 2020 til og med den 31. oktober 2020. Der kan således søges støtte med tilbagevirkende kraft, og der kan søges støtte til såvel direkte som indirekte omkostninger, herunder omkostninger i forbindelse med COVID-19-relaterede restriktioner (for eksempel ekstra personale og håndsprit) og rengøring.

   

  Læs mere
  30.09.2020 / Fritid / Ikast-Brande Kommune
 • Husk at opdatere jeres oplysninger

  Når du er logget ind på din foreningsprofil, kan du klikke på "Rediger oplysning" for at opdatere jeres foreningsinfo, som findes under Find Forening

  09.09.2020 / Ikast-Brande Kommune
 • Forlænget ansøgningsfrist for ekstraordinær lokaletilskud - 13/9

  Godkendte folkeoplysende foreninger samt øvrige facilitetsejere, som har en primær tilknytning til folkeoplysningsområdet, kan indsende ansøgning om tilskud fra puljen til ekstraordinært lokaletilskud, eksempelvis selvejende klubhuse (dog undtaget forsamlingshuse).

  Læs mere
  08.09.2020 / Ikast-Brande Kommune
 • Budskab til de inaktive: Alt tæller!

  Er du idrætsaktiv? Det kan måske være svært for mange at svare ja til…

  For at kunne kalde sig idrætsaktiv er holdningen ofte, at man skal eje mindst ét par løbesko, en holdtrøje eller en ketsjer. Men den opfattelse vil Bevæg dig for livet, rykke ved, for man kan sagtens være aktiv uden nødvendigvis at skulle klæde om til idrætstøj.

  Læs mere
  29.09.2019 /

¿ Nyere indlæg