• Ny pulje til forenings livet - Fællesskaber mod ensomhed

  Her jeres foreninger lavet tiltag for jeres medlemmer, eller har i tanker om hvordan i kan involvere jeres medlemmer, eller endda få nye medlemmer i krisen, så er muligheden her. 

  Læs mere
  17.11.2020 / Fritid / Ikast-Brande Kommune
 • Planlagt servicevindue på AktivIkastBrande.dk

  Vores leverandør ønsker at flytte AktivIkastBrande.dk til en stærkere server. Dette ser sker d. 28 Oktober 2020 i tidsrummet 22:00 til 07.00.
  Hjemmesiden og tilskud vil således i denne periode være utilgængelig.

  Der er flere årsager til at vi ønsker denne platformsændring,

  Læs mere
  22.10.2020 / Fritid / Ikast-Brande Kommune
 • DIF og DGI’s corona-hjælpepulje

  Tredje ansøgningsrunde til DIF og DGI’s corona-hjælpepulje løber fra den 12. oktober og frem til fredag den 30. oktober.

  Læs mere
  22.10.2020 / Fritid / Ikast-Brande Kommune
 • Aktivitetspulje til kulturaktiviteter åbner for ansøgninger den 30. september

  Slots- og Kulturstyrelsen har meddelt, at aktivitetspuljen åbner for ansøgninger fra i morgen den 30. september. Puljen giver tilskud til, at nye eller allerede planlagte publikumsrettede kulturaktiviteter kan gennemføres under hensyntagen til COVID-19-restriktioner og -retningslinjer, for eksempel med reduceret publikumskapacitet. Aktiviteterne skal afvikles i perioden fra og med den 1. september 2020 til og med den 31. oktober 2020. Der kan således søges støtte med tilbagevirkende kraft, og der kan søges støtte til såvel direkte som indirekte omkostninger, herunder omkostninger i forbindelse med COVID-19-relaterede restriktioner (for eksempel ekstra personale og håndsprit) og rengøring.

   

  Læs mere
  30.09.2020 / Fritid / Ikast-Brande Kommune

¿ Nyere indlægÆldre indlæg ¿