Vil du gerne være mere fysisk aktiv?

Der er som regel masser af gode motionstilbud i diverse fællesskaber og foreninger i lokalområderne.

For at finde frem til en interessant aktivitet i netop dit lokalområde kan du se mere her på www.aktivikastbrande.dk eller søge ind på www.bdfl.ikast-brande.dk, hvor vi har samlet aktiviteter til motionsuvante borgere. Her vil ydermere være muligt at finde motionsevents i kommunen, faste gåture rundt i den dejlig natur og i byerne samt en foreningsoversigt over lokale idrætsforeninger.

Hvis du mangler hjælp til at finde en aktivitet til dig eller en du kender, så er du velkommen til at ringe til Bevæg dig for livet konsulent: Christian Valbak, 9960 4157, chmva@ikast-brande.dk

 

Bliv en del af Bevæg dig for livet og få støtte til din/jeres aktivitet

"Bevæg dig for livet - Ikast-Brande" er et samarbejde mellem kommunen og idrætsorganisationerne, DGI og Danmarks Idrætsforbund, for at få flere borgere i Ikast-Brande Kommune til at bevæge sig og gerne i fællesskab med andre - f.eks. i foreningerne.

Derfor understøtter "Bevæg dig for livet" jer, som gerne vil lave aktiviteter for andre borgere, som ikke er vant til at være fysisk aktive. Det kan f.eks. være:

  • Økonomisk støtte til nye aktiviteter (ikke drift)
  • Rådgivning til opstart og udvikling af aktiviteter
  • Markedsføring af motionstilbud
  • Hjælp til rekruttering af deltagere

For mere info se www.bdfl.ikast-brande.dk eller kontakt Bevæg dig for livet konsulent: Christian Valbak, 9960 4157, chmva@ikast-brande.dk