DCH Bording

Beskrivelse

 

DcH Bording

 

En glad hund er en aktiv hund ! 

En hund som ikke aktiveres vil begynde at aktivere sig selv og typisk er hunden og ejeren ikke altid lige enige om at det nu også er en "god" aktivitet, som hunden har fundet på af sig selv :-) . Derfor vil træning med din hund kunne opbygge en god og især positiv relation mellem hund og ejer og resultatet er typisk at hunden bliver mere "lydig" når ejeren bruger tid på aktivering af den og især ud fra de træningsmetoder vi anvender i klubben. 

Lidt om hvem vi er – og hvad vi tilbyder !
DcH Bording er en lokalforening beliggende i midtjylland i DcHs kreds 2, under Danmarks Civile Hundeførerforening. Formålet med al hundetræning i DcH Bording er grundlæggende at skabe et tæt samarbejde og forhold mellem hund og ejer. Vi arbejder udelukkende efter træningsmetoder der er baseret på respekt for individet og positiv forstærkning af ønsket adfærd. Du kan læse mere om vores træningsmetoder her.

Hundetræning skal være en fornøjelse for både hund og ejer. Derfor skal det gode humør altid være i højsædet. Der skal være plads til træning, leg og socialt samvær mellem både hundene og hundeejere. Vi tager træningen seriøst men al indlæring sker nemmest hvis både hund og hundefører har det rart.

Raceren eller “gadekryds” – stor eller lille – unge eller gammel …!
Alle er velkomne her i klubben! Netop det faktum at vi modtager så mange forskellige racer og kombinationer af racer, gør at klubbens trænere har stor erfaring og kendskab til racernes forskelligheder og de forstår at tage højde for dette i træningen af den enkelte hund.

Vi tilbyder træningen indenfor flere dicipliner men altid ud fra de samme pricipper. De hold vi typisk har er følgende:

  • Hvalpehold (opstart)
  • Begynderhold
  • Fortsætterhold
  • Lydighedshold
  • Rally Lydighed
  • Familiehundehold

Bemærk: Hunderacer, som hører under de 13 udvalgte racer (kamp- og muskelhunde), skal overholde lovens bestemmelser omkring f.eks. mundkurv og line, når de færdes på træningspladsen.
Se mere på vores hjemmeside:  http://dch-bording.dk/

Kontaktoplysninger

DCH Bording

Klochsvej 29 A

7441 Bording

Tlf.:

Email: formand@dch-bording.dk

Hjemmeside: http://dch-bording.dk/

CVR nr.: 32745377

Aktiviteter

  • Hundetræning

DCH Bording har aktiviteter følgende steder

Kort

Kontaktperson