DOF Brande/Nr. Snede Aftenskole

Beskrivelse

 

DOF Brande/ Nr Snede Aftenskole har til opgave at udbyde kurser og debatarrangementer for alle i samfundet. Aktiviteterne foregår såvel dag som aften, for unge og ældre – kort sagt: Alle skal kunne være med.

Skolen er organiseret under DOF - Dansk Oplysnings Forbund og er tilskudsberettiget fra kommunen i henhold til Folkeoplysningsloven. 

Skolen skal/kan tilbyde aktiviteter indenfor alle områder fra sprog, kreative fag, IT, oplysning, debat m.v. og det kan foregå både i skolens tildelte lokaler, i en kunstners værksted eller i virksomheder – alt afhængig af aktivitetens art og deltagerkreds.  

DOF Brande/Nr. Snede Aftenskole ønsker at signalere kvalitet i aktiviteterne og bidrage til højere livskvalitet generelt.

Netop skolens tidligere navn: "Familie & Samfund" er overskriften for skolens vision. Deltagerne skal møde kompetente undervisere og få inspiration til at videreføre kvalitet i egen hverdag, i arbejdet, i valg af kost og fritidsinteresser – kort sagt: At få lyst til at tage ansvar for eget liv og velfærd.  

Vi ønsker at dække behovet for viden – nytænkning – nysgerrighed ved at lytte til ønsker fra brugerne og tilpasse aktiviteterne til individuelle behov så godt det kan lade sig gøre under de givne omstændigheder.

 

Kontaktoplysninger

DOF Brande/Nr. Snede Aftenskole

Uhrevej 26

7330 Brande

Tlf.: 41273741

Email: post@dof-brande.dk

Hjemmeside: https://www.dof-brande.dk/

CVR nr.: 15320893

Aktiviteter

  • Kor
  • Kreativ
  • Rytmik
  • Undervisning
  • Yoga

Kort

Kontaktperson