Hedens Squaredansere

Beskrivelse

Hedens Squaredansere er en af danmarks største squaredansere klubber. Vi har medlemmer i alle aldre fordelt på 6 forskellige hold. Square Dance adskiller sig væsentligt fra andre danse ved, at den ikke kan læres udenad, men er baseret på calls der af calleren under dansen sammensættes til en helhed. Der er ingen egentlige dansetrin, som f.eks. standard og folkedans. Vi går i et hurtigt men behageligt tempo, hvor vi udfordrer både hjernen og kroppen. Vi danser til meget forskelligt god musik. Vi danser i almindeligt tøj, når vi mødes i klubben til træningsaftner.

- Vi danser hver torsdag i "Hjertet", Vestergade 65 7430 Ikast. Vi starter nyt begynderhold hvert år i september. De 3 første torsdage er gratis.Begynder holdet danser fra kl.18.30 til kl. 19.40. Derefter holder vi fælles kaffepause for alle hold.

Squaredans er en fantastisk mulighed for at få motion på en sjov måde. Det er livsglæde tilsat god musik. Det kan blive et godt socialt netværk.Det er stress reduserende, og alle aldersgrupper kan være med.

VI GLÆDER OS MEGET TIL AT DANSE MED DIG

Kontaktoplysninger

Hedens Squaredansere

Skolevænget 16

7430 Ikast

Tlf.: 51536226

Email: hedens@squaredancedanmark.dk

Hjemmeside: http://www.hedenssd.dk/

CVR nr.: 31341345

Aktiviteter

  • Dans
  • Motion
  • Squaredans

Hedens Squaredansere har aktiviteter følgende steder

  • Hjertet

Kort

Kontaktperson