Kræftens bekæmpelse

Beskrivelse

Kræftens Bekæmpelses Lokalforening tilrettelægger en række aktiviteter for kræftramte. Vi har forskellige tilbud om motion og samvær, kreativitet og hygge, og vi har en gruppe udelukkende for mænd. Vi faciliterer også netværk, og vi er værtsfrivillige i forbindelse med kommunens kræftrehabiliteringsforløb. Endelig kan vi tilbyde en støtteordning med frivillige, der kommer i hjemmet hos kræftramte for socialt samvær og bl.a. kan bistå med små gøremål eller ledsagelse til behandling.

Derudover arrangerer vi løbende foredrag om forskellige kræftrelaterede emner, eller andre emner med mere almen interesse. Vi arbejder også med forebyggende indsatser - for tiden særligt indsatser for at børn og unge ikke skal ryge.

En stor del af vores aktiviteter foregår på Ruskjærholm, som er Kræftens Bekæmpelses ejendom. Det er en tidligere landejendom, som Kræftens Bekæmpelse har fået i gave af Anna og Hans Bach Jensen. Ejendommen ligger i naturskønne omgivelser på Ruskærvej 19, 7441 Bording. Vi har dog også aktiviteter i Ejstrupholm og i Brande.

Vi har også forskellige kampagner - f.eks. Landsindsamling, Lyserød Lørdag og Stafet for Livet.

Se mere på vores hjemmeside https://www.cancer.dk/om-os/kontakt/lokalforeninger/midtjylland/ikast-brande-lokalforening/ eller besøg vores facebookside: kræftens bekæmpelse ikast-brande

Kontaktoplysninger

Kræftens bekæmpelse

Tlf.: 53802359

Email: ilkatballe@hotmail.com

Hjemmeside: https://www.cancer.dk/om-os/kontakt/lokalforeninger/midtjylland/ikast-brande-lokalforening

CVR nr.: 33743580

Aktiviteter

Kræftens bekæmpelse har aktiviteter følgende steder

Kort

Kontaktperson